Welkom op INTELLICHAT.nl

Generatieve modellen veranderen onze kijk op computer intelligentie en creativiteit.

We werken hier samen met AI en helpen onze klanten op alle mogelijke manieren het zelfde te doen. We geloven in de democratisering van nieuwe technologie en daarom willen we generatieve AI op een schaalbare en gecontroleerde manier aanbieden aan onze klanten. 

Of u nu op zoek bent naar een chatbot, een generatief of ander AI model voor het analyseren van grote hoeveelheden data, of een tool om natuurlijke interacties met uw doelgroep te creëren, Intellicare staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Onze flexibele oplossingen kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande systemen en processen, waardoor u snel en efficiënt kunt profiteren van de voordelen van AI.

Intellichat.nl


Veiligheid

We begrijpen dat het gebruik van AI-modellen gevoelige informatie kan omvatten, daarom hebben we robuuste beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd. Met ons platform hebben gebruikers regie over hun eigen data en kunnen ze vertrouwen op een veilige omgeving. Bij intellicare wisselen we nooit gegevens uit met derden. Op verzoek van onze klanten verwerken we gegevens altijd volgens de vooraf gemaakte afspraken.

We werken met alle Cloud Providers om zo veel mogelijk voordelen te halen uit een Multi-Cloud Oplossing. We stimuleren waar mogelijk het gebruik van managed Cloud diensten. Veiligheid, schaalbaarheid en performance zijn altijd onderdeel van een oplossing.

PARTNERS INTELLICHAT.nl

© Copyright Intellicare. All Rights Reserved